Coaching

Professionell coaching är ett fortlöpande partnerskap som hjälper klienten att uppnå tillfredställande resultat i sitt personliga och yrkesmässiga liv. Genom coaching fördjupar klienten sitt lärande, förbättrar sina prestationer och utvecklar sin livskvalitet.

Inför varje möte väljer klienten samtalets fokus, medan coachen lyssnar och bidrar med iakttagelser och frågor. Detta samspel skapar tydlighet och får klienten att ta sitt handlingsutrymme i anspråk. Coaching ökar klientens framsteg genom att ge henne/honom tydligare fokus och större medvetenhet om sina val. Coaching inriktar sig på var klienten befinner sig idag och vad hon/han är beredd att göra för att ta sig dit hon/han vill vara imorgon.

– Definition av coaching enligt ICF (International Coach Federation)

”Vart är du på väg och vad behöver göras för att komma dit?”

Jan Hallgren har alltid haft en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet. Vad motiverar oss och vad får oss att prestera ibland och ibland komma i vägen för oss själva. Denna nyfikenhet fick Jan att vidareutbilda sig inom det mentala och valde en kombinerad coach och NLP-utbildning (Neuro-Linguistic Programming), en utbildning på 18 månader på Gothiaakadamin i Göteborg. NLP är en lära och metod för personlig utveckling och förändring som bland annat är grundmetodiken för många kända coachers arbete, som exempelvis Kjell Enhager och Tony Robbins.

Jan har ett förflutet som elitidrottsman men även affärsman och företagsledare. Jan coachar både idrottsmän och privatpersoner att påverka och förändra sina beteenden och därmed sina liv. För att på detta sätt uppnå bestående förändringar, framgång och lycka. Vad som är framgång och även lycka för var och en är givetvis högst individuellt.

Framgång Ingrid Bergman

Felicia Leftinger

”Det är inte ett race att nå mållinjen, utan en resa för att förstå och prova sig fram för att hitta vad som passar mig. Jan har ett fantastiskt stort hjärta och med ett engagemang som få tacklar vi resan tillsammans. Han ger mig verktygen för att växa både som spelare och person.”

– Felicia Leftinger, Golfproffs i USA

Priser coaching

Kontakta Jan för ett upplägg.

P.S. Tänk på att som anställd kan coaching vara avdragsgillt som friskvård.