Jans metodik

Ett hus bygger man från grunden och uppåt. Likadant är det med golfen. Jan börjar därför alltid med att stämma av, gå igenom och eventuellt justera grunderna. Grepp, Uppställning, Balans, Bollplacering och Sikte – d.v.s. allt som skall vara på plats innan du startar din sving. Därefter är det mycket lättare och framförallt mer effektivt att utvecklas vidare, vilket Jan hjälper dig med på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Privatlektion golf

Privatlektioner

En privatlektion är i många fall den bästa vägen att utveckla sin golf.

Jan erbjuder privatlektioner på 55 min. Fundera lite över ditt/dina mål. Vill du sänka ditt hcp? Vill du oftare spela på ditt hcp? Vill du förbättra ditt närspel? Vill du kanske bara kunna driva ut din kaxiga granne ibland? Eller vill du bli bäst i världen? Oavsett målsättning och ambition med din golf kommer Jan ge dig förutsättningarna och verktygen att uppnå det du vill.

Se priser under rubriken, blåa rutan, BOKA JAN.

Grupplektion golf

Parlektion eller Grupplektion

Vid en parlektion är det att rekommendera att första tillfället boka 85 min. Eller ta varsin privatlektion som uppstart för att hinna gå igenom grunderna ordentligt.

Grupplektioner, fler personer än tre, är ytterligare ett alternativ att utveckla sin golf på ett roligt och ännu mer ekonomiskt sätt.

Varför inte samla ihop några vänner och kontakta Jan för ett helt skräddarsytt upplägg på en egen kurs. Den bästa träningen är alltid den som blir av, eller hur?

Nybörjarkurs golf

Nybörjarkurser

Jan Hallgren erbjuder för tillfället inga schemlagda Nybörjarkurser.

Men dra gärna ihop ett kompisgäng så syr vi ihop en grupputbildning på HGC eller KKGK. Tänk som så att en nybörjarkurs i grupp ofta är minst 6 timmar och gärna 8 timmar i omfattning.

En hjälp att minnas och utvecklas

När du tränar med Jan får du om du önskar ett s.k. ”training space” i CoachNow ihop med Jan. CoachNow är för dig som kund kostnadsfri. Ditt training space når du via en app eller via en hemsida.

CoachNow fungerar ungefär som ett Facebook-flöde. Där lägger Jan upp det du skall tänka på under dina lektioner. Som ex. analys av din sving, bilder på bollplacering, grepp och annat som är viktigt att tänka på och som man lätt glömmer. Det är även kul att kunna följa sin utveckling över tid. Med hjälp av CoachNow får du allt som rör din golf samlat på ett ställe på ett användarvänligt och professionellt sätt.

CoachNow används även av bland annat Leadbetter Academy och Cameron McCormick (Jordan Spieth tränare).