Jans metodik

Ett hus bygger man från grunden och uppåt. Likadant är det med golfen. Jan börjar därför alltid med att stämma av, gå igenom och eventuellt justera grunderna. Grepp, Uppställning, Balans, Bollplacering och Sikte – d.v.s. allt som skall vara på plats innan du startar din sving. Därefter är det mycket lättare och framförallt mer effektivt att utvecklas vidare, vilket Jan hjälper dig med på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Privatlektion golf

Privatlektioner

En privatlektion är i många fall den bästa vägen att utveckla sin golf.

Jan erbjuder privatlektioner på 55 min. Fundera lite över ditt/dina mål. Vill du sänka ditt hcp? Vill du oftare spela på ditt hcp? Vill du förbättra ditt närspel? Vill du kanske bara kunna driva ut din kaxiga granne ibland? Eller vill du bli bäst i världen? Oavsett målsättning och ambition med din golf kommer Jan ge dig förutsättningarna och verktygen att uppnå det du vill.

Se priser under rubriken, blåa rutan, BOKA JAN.

Grupplektion golf

Par-, Trio- eller Grupplektioner

Vid en parlektion är det att rekommendera att första tillfället boka 85 min. Se s.k. Triolektion för pris på “uppstartslektion” för två personer.

En Triolektion med några vänner är ännu ett trevligt alternativ att utveckla sin golf.

Grupplektioner, fler personer än tre, är ytterligare ett alternativ att utveckla sin golf på ett roligt och ännu mer ekonomiskt sätt.

Varför samla ihop några vänner och kontakta Jan för ett helt skräddarsytt upplägg på en egen kurs. Att boka inte några träningstillfällen ihop. Den bästa träningen är alltid den som blir av, eller hur?

Nybörjarkurs golf

Nybörjarkurs Kungälv-Kode

En nybörjarkurs/gröntkortkurs på KKGK kostar 1995 kronor och inkluderar ett fritt spel på KKGK under 2018. Ett helt enkelt fantastiskt erbjudande. Kursen innefattar 8 timmar utbildning. Rangebollar ingår vid kurs på KKGK.

Köpa gärna till en ”Grönt Kort bok” från Svenska Golfförbundet för 200:- i klubbens reception som ger er en sammanfattning avseende regler och golfvett men även en länk till övningsfrågor att göra hemma i lugn och ro. Regelvandringar kommer även att genomföras i klubbens regi.

Bokas genom att ringa eller maila KKGK.

En hjälp att minnas och utvecklas

När du tränar med Jan får du om du önskar ett s.k. “training space” i CoachNow ihop med Jan. CoachNow är för dig som kund kostnadsfri. Ditt training space når du via en app eller via en hemsida.

CoachNow fungerar ungefär som ett Facebook-flöde. Där lägger Jan upp det du skall tänka på under dina lektioner. Som ex. analys av din sving, bilder på bollplacering, grepp och annat som är viktigt att tänka på och som man lätt glömmer. Det är även kul att kunna följa sin utveckling över tid. Med hjälp av CoachNow får du allt som rör din golf samlat på ett ställe på ett användarvänligt och professionellt sätt.

CoachNow används även av bland annat Leadbetter Academy och Cameron McCormick (Jordan Spieth tränare).